top of page

Most 30.000 Ft-os
ajándékutalványt adunk
fog implantátumonként

Jelentkezz be most nálunk egy akciós konzultációra és spórolj akár 20%-ot a fog implantátum kezeléseden más Budapesti rendelőkhöz képest. A konzultáció ára csak 5.000 Ft, de megkezdett kezelés esetén jóváírásra kerül a számládból így ingyenes!

Artboard.png

Több ezer elégedett páciens. 30+ év tapasztalat

Évek óta járok Rosta doktornőhöz, aki kiváló szaktudással rendelkezik, professzionális ellátás mellett személyisége, kedvessége, rám mint betegre irányuló személyes figyelme kiemelkedővé teszi. Kedves, türelmes, és igyekszik a lehető legjobban tájékoztatni is a kezelés során! csak ajánlani tudom!

István

2021. február

Rosta doktornő empatikus, ugyanakkor lényegre -a gyógyításra - törő kezelési módszere. Külön kiemelném nemzetközi tapasztalatát és a páciens utógondozását, gyógyulásának szakszerű utánkövetését valamint a kezelések, betegnyilvántartások egyedi világszínvonalú saját szoftverrel történő megvalósítását. Jó szívvel ajánlom mindenkinek.

Balázs

2021. január

download.png

Pár értékelésünk a foglaljorvost.hu rendszeréből

Egyedi fog implantátum kedvezményünk:

Most egy 30.000 Ft-os ajándékutalványt ajánlunk fel pácienseinknek implantátumonként (koronával együtt).

Ha például van egy kezelésed 2 fog implantátum behelyezéssel +2 koronával, akkor az ajándékutalvány összege 60.000 Ft lesz, amely a végösszegből, fizetéskor kerül levonásra.

Az Andersen Fogászaton már amúgy is nagyon versenyképesek vagyunk a fog implantátum kezelések terén. Az ajándékutalvány nélkül is sok fogászathoz képest akár 20%-ot lehet megtakarítani.

Egy teljes implantációs kezelés (Implantátum, felszabadítás, felépítmény és fogkorona) normál ára 312.900 Ft. Ebből még lejön az ajándékutalvány, így a végső ár 282.900 Ft lesz per implantátum+korona.

 

Siess, mert az ajánlat csak akkor érvényes, ha jelentkezel egy akciós konzultációra 2024. május 31-ig!

fogaszati_eszkoz.png

5.000 Ft

a konzultáció

20.000 Ft

helyett

30.000 Ft

Ajándékutalvány

implantátumonként

Több ezer elégedett implantátumos páciens

Tekintsd meg az előtte-utána képeket és győzödj meg a csapatunk szakmai színvonáról és az implantátum általi lehetőségekről.

Foer-Efter.png
Dávid fogászati implantátum kezelése

Amikor Dávid a rendelőnkbe érkezett, több foga hiányzott, törött fogai és rágóképessége is romlott volt. Kezelési tervet kapott összesen 6 implantátummal, 4 a felső állkapocsnál és 2 implantátum az alsó állkapocsnál.

Foer-Efter.png
Bálint implantátum és korona kezelése

Amikor rendelőnkben fogadtuk Bálintot, kritikus fogászati ​​státusza volt, hiányzó fogakkal, és jelentősen csökkentett rágóképességgel. Kezelési tervet kapott 6 fogbeültetéssel a felső állkapcsán.

Olcsó fogimplantátum kezelés Budapesten - 3 egyszerű lépésben

Spórolj akár több száz ezer forintot az implantátum kezeléseden más Budapesti rendelőkhöz képest!

_DSC9979.jpg
1
Akciós konzultáció & árajánlat

Első lépésként keresünk egy számodra megfelelő időpontot egy akciós konzultációra. Itt megvizsgáljuk a fogaid állapotát, és készítünk egy kezelési tervet, amely megfelel a te kívánságaidnak és igényeidnek. A kezelési tervben pontosan látszanak majd az implantátum és egyéb fogászati kezelések árai.

IMG_1713.JPG
2
Fogbeültetés

Ezt követően keresünk egy számodra megfelelő időpontot a fogbeültetésre ahol a tervben meghatározott implantátumok behelyezésre kerülnek. Rendelőnkben csakis minőségi implantátumokkal dolgozunk, melyre Örök garanciát vállalunk!

Andersen Tandklinik tandlæge Bernadette Rosta
3
Fogpótlás felépítése

Amint a gyógyulási időszak lejárt - ez általában 3 hónap - visszatérhetsz, és felépítjük a fogkoronát az implantátumra. Nálunk fontos, hogy teljesen természetes és szép fogakat építsünk fel, így szinte láthatatlan lesz a különbség a saját fogaid és a behelyezett implantátum között.

Mi az a fogimplantátum?

A fogászati ​​implantátum egy mesterséges foggyökér, amely tökéletesen működik egy normál fog helyettesítésére, ha hiányzik egy vagy több foga valakinek.

Így néz ki egy fogimplantátum:
Egy fogimplantátum 3 részből áll
Máshol implantátum árak
A mi áraink
Spórolj
billige-tandimplantater.png

Fogkorona implantátumra

95 000 Ft

79 900 Ft

16%

Implantátum fej

70 000 Ft

54 000 Ft

23%

Fogimplantátum

190 000 Ft

149 000 Ft

22%

Amint az alábbi képen az látható, nem látni a különbséget a beteg saját fogai és a beültetett fogimplantátum között.

Group 3.png

Modern fogászati rendelő & Professzionális csapat

Várunk szeretettel az Andersen Fogászati Rendelőnkben, Budapest szívében. Nálunk mindig a pácienseink kényelme és elégedettségük van a középpontban :)

Andersen Tandklinik Budapest
30+ év fogászati tapasztalat

Rendelőnket Dr. Rosta Bernadette és csapata vezeti, akik több mint 30 éves tapasztalattal rendelkeznek a Fogászat összes területéről, legyen az egyszerűbb kezelések, mint fogkő eltávolítás, vagy akár komplex teljes száj rehabilitációig implantátumokkal.

_DSC9927.jpg
100% elégedettség vagy pénzvisszafizetés garancia

A fájdalommenes kezelés nálunk csak a kezdet. Mivel biztosak vagyunk szakmai tudásunkban és munkánk minőségében, így bátran merjük vállalni, hogy csakis 100%-os elégedettség vagy pénzvisszafizetési garanciával várunk rendelőnkben.

Fogimpantátum-időpont-foglalás

1

Akciós konzultáció & árajánlat készítés

Tartalmazza: állapotfelmérés, konzultáció a fogorvossal és egy kezelési terv elkészítését pontos árajánlattal az implantátum kezelésedre. A konzultáció ára csak 5.000 Ft, de megkezdett kezelés esetén jóváírásra kerül a számládból így ingyenes!

2

30+ év tapasztalat

Fogorvosaink több mint 30 év tapasztalattal rendelkeznek a fogászat minden területéről.

3

Legmodernebb eszközök és minőségi anyagok

Rendelőnkben kizárólag minőségi eszközökkel és anyagokkal dolgozunk.

4

100%-os elégedettség garancia

Rengeteg pozitív értékelést kaptunk a Google, Facebook, és Trustpilot rendszerében, aminek a 97%-a 5 csillagos

5

Spórolj akár 40%-ok a fogászati kezeléseden

Nálunk akár 40%-al olcsóbban juthatsz bizonyos fogászati kezelésekhez más Budapesti fogászati rendelőhöz képest.

5 ok arra, hogy miért jelentkezz be most akciós implantátum konzultációra nálunk

bottom of page