top of page

Megfizethető fogimplantátum Budapest szívében

Jelentkezz be most nálunk egy akciós konzultációra és spórolj akár 20%-ot a fogimplantátum kezeléseden más budapesti fogászatokhoz képest. A konzultáció ára 5.000 Ft, de kezelés esetén ingyenes.

Több ezer elégedett páciens. 30+ év tapasztalat

pexels-cottonbro-studio-6502305_edited.png

Mi az a fogimplantátum?

A fogászati ​​implantátum egy mesterséges foggyökér, mely tökéletes megoldást nyújt egy normál fog helyettesítésére, egy vagy több hiányzó fog esetén.

Így néz ki egy fogimplantátum:
Egy fogimplantátum 3 részből áll
Fogimplantátum árak máshol
A mi áraink
Spórolj
billige-tandimplantater.png

Fogkorona implantátumra (porcelán leplezésű)

90 000 Ft

79 900 Ft

12%

Implantátum fej

70 000 Ft

54 000 Ft

23%

Fogimplantátum

190 000 Ft

149 000 Ft

22%

Amint az alábbi képen is látható, nem látható különbség a beteg saját fogai és a beültetett fogimplantátum között.

Group 3.png

A fogimplantátum felépítése

billige-tandimplantater.png

FOGIMPLANTÁTUM 

A fogpótlás legalsó eleme a műfoggyökér, vagy implantátum, ami a pótolandó fog helyén kifúrt üregbe kerül beültetésre.

billige-tandimplantater.png

CSAVAROS IMPLANTÁTUM FEJ

Az implantátum fej csavarral rögzíthető a beültetett implantátumhoz, ez tartja a protetikai munkát, általában koronát.

billige-tandimplantater.png

KORONA IMPLANTÁTUMRA

A végleges fogpótlás utolsó eleme a cirkónium vagy fémkerámia korona, amely a fog szájüregben látható részét pótolja.

Kinek és miért ajánlott a fogimplantátum?

A fogászati implantátumokat általában azoknak ajánljuk, akik egy vagy több fogukat elveszítették, és keresik a legtartósabb, legjobban funkcionáló fogpótlási megoldást.

Általában az implantátumokat az alábbi esetekben javasoljuk:

360_F_513483177_BXyoBosQ9aQ09f36HNRYZwXwIarsZnM2.jpg

Foghiány: A fogimplantátum tökéletes megoldás jelenthet azoknak, akik fogszuvasodás, betegség vagy baleset miatt elvesztetrék egy vagy több fogukat.

360_F_513483177_BXyoBosQ9aQ09f36HNRYZwXwIarsZnM2.jpg

Protézis megtámasztása: Ha valaki teljes vagy részleges fogsorát elvesztette, implantátumok segítségével stabil alap biztosítható egy műfogsor vagy hídtag. Egy ilyen fogpótlás sokkal biztosabban rögzülő és kényelmesebb, mint egy kivehető fogsor.

360_F_513483177_BXyoBosQ9aQ09f36HNRYZwXwIarsZnM2.jpg

Tartós fogpótlás: Annak, aki élethosszig tartó, végleges fogpótlási megoldást keres, annak szinte biztosan a fogimplantátum beültetés lesz a legmegfelelőbb választás. Az implantátumok időtállóak, így hosszú évekre garantált a zavartalan étkezés, beszéd, és nevetés!

A fogimplantátum beültetése mindenképpen előzetes szakorvosi konzultációt igényel az implantátum beültetéséhez szükséges csontszöveti adottságok és alternatív fogpótlási lehetőségek feltárása érdekében.

Több ezer elégedett páciens

Tekintsd meg az előtte-utána képeket és győzödj meg csapatunk szakmai színvonaláról és az implantátum nyújtotta lehetőségekről.

Foer-Efter.png
Dávid fogászati implantátum kezelése

Amikor Dávid a rendelőnkbe érkezett, több foga hiányzott, vagy törött volt és rágóképessége is romlott volt. Kezelési terve összesen 6 implantátumot tartalmazott, 4-et a felső és 2-t az alsó állkapcson.

Foer-Efter.png
Bálint implantátum és korona kezelése

Amikor Bálintot rendelőnkben fogadtuk, fogászati ​​státusza kritikus volt, hiányzó fogakkal, és jelentősen csökkent rágóképességgel. Kezelési terve 6 fogbeültetés tartalmazott a felső állkapcsán.

Facebook és Foglaljorvost.hu értékeléseink

Évek óta járok Rosta doktornőhöz, aki kiváló szaktudással rendelkezik, professzionális ellátás mellett személyisége, kedvessége, rám mint betegre irányuló személyes figyelme kiemelkedővé teszi. Kedves, türelmes, és igyekszik a lehető legjobban tájékoztatni is a kezelés során! Csak ajánlani tudom!

István

2021. február

Rosta doktornő empatikus, ugyanakkor lényegre -a gyógyításra - törő kezelési módszere. Külön kiemelném nemzetközi tapasztalatát és a páciens utógondozását, gyógyulásának szakszerű utánkövetését valamint a kezelések, betegnyilvántartások egyedi világszínvonalú saját szoftverrel történő megvalósítását. Jó szívvel ajánlom mindenkinek.

Balázs

2021. január

Fogimplantátum beültetés menete

Spórolj akár több száz ezer forintot az implantátum kezeléseden más Budapesti rendelőkhöz képest!

_DSC9979.jpg
1
Akciós konzultáció & árajánlat

Első lépésként keresünk egy számodra megfelelő időpontot egy akciós konzultációra. Itt megvizsgáljuk a fogaid állapotát, készítünk egy röntgenfelvételt és összeállítunk egy kezelési tervet, amely megfelel a te igényeidnek. A kezelési tervben pontosan látszanak majd az implantátum(ok) és egyéb fogászati kezelések árai.

IMG_1713.JPG
2
Fogimplantátum beültetés

Ezt követően keresünk egy számodra megfelelő időpontot a beavatkozásra, ahol a tervben meghatározott implantátumok behelyezésre kerülnek.

Rendelőnkben csakis minőségi implantátumokkal dolgozunk, mint az Alpha Bio és az ICX,  melyekre Örök garanciát vállalunk!

pexels-andrea-piacquadio-3946835.jpg
3
Implantátum felszabadítása

Amint a gyógyulási időszak letelt - ez általában 3 hónap - visszatérhetsz, és először megtörténik az összevart íny felnyitása, majd behelyezzük az implantátumhoz csavarral rögzíthető implantátum fejet.  Erre kerül majd a korona vagy az implantátumra rögzülő fogsor. 

Andersen Tandklinik tandlæge Bernadette Rosta
4
Korona vagy protézis felépítése

Utolsó lépésként felépítjük a fogkoroná(ka)t az implantátumra. Fontos számunkra, hogy teljesen természetes és szép fogakat építsünk fel, így szinte láthatatlan lesz a különbség a saját fogaid és a behelyezett implantátum között.

Modern fogászati rendelő & Professzionális csapat

Várunk szeretettel az Andersen Fogászati Rendelőnkben, Budapest szívében. Nálunk mindig pácienseink kényelme és elégedettségük van a középpontban :)

Andersen Tandklinik Budapest
30+ év fogászati tapasztalat

Rendelőnket Dr. Rosta Bernadette és csapata vezeti, akik több mint 30 éves tapasztalattal rendelkeznek a fogászat minden területén, legyen az egyszerűbb kezelés, mint fogkő eltávolítás, vagy akár komplex teljes száj rehabilitáció implantátumokkal.

Andersen Tandklinik Budapest
100% elégedettség vagy pénzvisszafizetés garancia

A fájdalommentes kezelés nálunk csak a kezdet. Mivel biztosak vagyunk szakmai tudásunkban és munkánk minőségében, így bátran merjük vállalni, hogy csakis 100%-os elégedettség vagy pénzvisszafizetési garanciával várunk rendelőnkben.

Fogimpantátum-időpont-foglalás

1

Akciós konzultáció & árajánlat készítés

Tartalmazza: állapotfelmérés, konzultáció a fogorvossal és egy kezelési terv elkészítését pontos árajánlattal az implantátum kezelésedre. A konzultáció ára csak 5.000 Ft, de megkezdett kezelés esetén jóváírásra kerül a számládból, így ingyenes!

2

30+ év tapasztalat

Fogorvosaink több mint 30 év tapasztalattal rendelkeznek a fogászat minden területéről.

3

Legmodernebb eszközök és minőségi anyagok

Rendelőnkben kizárólag minőségi eszközökkel és anyagokkal dolgozunk.

4

100%-os elégedettség garancia

Rengeteg pozitív értékelést kaptunk a Google, Facebook, és Trustpilot rendszerében, melyeknek 97%-a 5 csillagos

5

Spórolj akár 40%-ot a fogászati kezeléseden

Nálunk akár 40%-al olcsóbban juthatsz bizonyos fogászati kezelésekhez más Budapesti fogászati rendelőhöz képest.

5 ok arra, hogy miért jelentkezz be most ingyenes konzultációra nálunk

 • Mi a fogimplantáció menete?
  Fogimplantátum beültetését minden esetben egy szakorvosi konzultáció és állapotfelmérés előzi meg. Ennek során határozza meg a kezelőorvos CT-felvétel alapján, hogy a páciens egészségügyi állapota és csontszöveti állománya megfelelő-e a beültetéshez. Amennyiben igen, úgy a páciens három fő lépésben kapja meg a teljes implantátumot. Az első beavatkozás alkalmával a szájsebész szakorvos üreget fúr a pótolni kívánt fog helyére, majd ide helyezi be az implantátumot, illetve annak tetejére egy zárócsavar. A beavatkozás végén az íny összeöltésre kerül. Általában 3-6 hónap gyógyulási idő következik, majd következő lépés az úgynevezett implantátum felszabadítás, mely lényegében az íny felnyitását jelenti, így a szakorvos hozzáfér a beültetett implantátumhoz. A zárócsavar helyére először egy ínyformázó csavar, majd az implantátum fej, ami a végleges koronát, rögzített hidat vagy kivehető fogsort fogja tartani. Utolsó lépésként lenyomat készül a fogazatról, majd fogtechnikus készíti el a végleges koronát, hidat vagy kivehető teljes műfogsort.
 • Milyen hosszú a fogimplantátum gyógyulási ideje?
  A fogimplantátum gyógyulási ideje alatt a beültetés és a végleges felépítmény(fogpótlás) elkészítése közötti időt értjük, ekkor lesz “terhelhető” műfoggyökér. A gyógyulási időt több dolog is meghatározza, így például a beültetés lokációja, mivel az alsó és felső állkapocs más csontszövet-összetétellel rendelkezik. A behelyezést követően a gyógyulási idő általában 3-6 hónap, de fél év után teljesen biztosan terhelhető az implantátum. Azonnal terhelhető implantátum esetében a gyógyulási idő szintén minimum 3 hónap a megfelelő csontosodáshoz. A különbség ennél a megoldásnál csupán annyi, hogy a beültetést követő napokban a páciens máris kap egy fix fogpótlást, majd 1-2 héten beül már a végleges fogpótlás is elkészül. Azonban a műfoggyökér beépülése érdekében fontos, hogy az első 3 hónap gyógyulási idő alatt kímélve legyen az implantátum.
 • Milyen fogimplantátum fajták léteznek?
  A fogimplantátumok a legegyszerűbben a beültetés összetettsége, méret és alapanyag szerint kategorizálhatóak. A beültetés összetettsége szerint sor kerülhet az implantációra egy vagy két fázisban. Egy-fázisú implantáció esetén a műfoggyökér szinte azonnal terhelhető, azaz nem szükséges hónapokat várni az implantátum fej és a végleges fogpótlás elkészítése előtt, hanem az a beavatkozás utáni 1-2 hétben már a helyére kerül. Ez a megoldás nem minden páciensnél alkalmazható, az azonnali terhelhetőséget befolyásoló legfontosabb tényező a csont minősége. A hagyományos fogimplantáció a leginkáb bevett implantációs eljárás, ami két fázisból áll, de az átláthatóság kedvéért ezt három részre bontva magyarázzuk. Az implantátum csavar behelyezése után 3-6 hónap gyógyulási idő következik, majd a szakorvoso behelyezi az implantátum fejet, és végül elkészülhet a végleges fogpótlás, azaz korona, híd vagy implantátumon rögzülő fogsor. A fogimplantátumok méret szerint is csoportosíthatók. A páciensnek megfelelő méretet a szájsebész szakorvos határozza meg minden esetben, függ attól, hogy mely fog(ak) kerül(nek) pótlásra, és mennyi hely van a fogak gyökerei között az implantátum beültetéséhez. A fogimplantátum anyaga szerint megkülönböztetünk titánium és cirkónium(kerámia) implantátumot. A titán fogimplantátum a legelterjedtebb, mivel biokompatibilis, azaz szövetbarát, így integrálódási és bent maradási esélye rendkívül magas, továbbá jól terhelhető. A másik alkalmazott alapanyag a cirkónium-dioxid, másnéven kerámia implantátum, mely szintén biokompatibilis, tehát olyan anyagok alkotják, melyeket az emberi szervezet közvetlenül beépíteni képes. A titánnal ellentétben a kerámia teljesen fémmentes, tehát hipoallergén, illetve korrozómentes.
 • Milyen fogimplantátum márkákkal dolgozik a klinika?
  Az Andersennél több, kiváló minőségű fogimplantátum márkát alkalmazunk, mint az ICX, Alpha Bio és Straumann, ezek közül az ICX termékeit szeretnénk kiemelni. Az ICX® implantátumok esetén a jól bevált német technológia párosul a legmagasabb szintű svájci felületkezeléssel, így a termék a legmagasabb szintű német követelményeknek is megfelel. Az ICX® implantátumok felületi kiképzése a szükséges mikroérdességgel kombinálva azt eredményezi, hogy csökken az implantátumvesztés lehetősége a gyógyulási időszakban, mivel pozitívan befolyásolja a csontosodást illetve az implantátum mechanikai és biológiai stabilitását. Az ICX® implantátumok előállításához kizárólag kiváló minőségű 99%-os tisztaságú titánt (Grade 4KV) használnak fel. (icxhungary.hu)
 • Fogimplantátum után mit lehet enni?
  Közvetlenül a fogimplantátum behelyezése után zsibbadás érezhető, ha azonban ez elmúlt, már nyugodtan együnk-igyunk. Persze fontos, hogy kíméletesen, lehetőleg ne az implantátum oldalán rágjunk, bár erre sokszor automatikusan, pszichésen is ráállunk. Ha már evés, mindenképpen együnk valamit a beavatkozás előtt, mivel utána akár órákig nem biztos, hogy jól fog esni az étel. Előtte is és utáni is inkább tiszta vizet igyunk, főleg utána kerüljük a szénsavas italokat, kávét, alkoholt. Az implantátum beültetés után egyáltalán ne fogyasszunk tejtermékeket, így sajtokat, joghurtot, túrót, illetve tojást sem mert a bennük megtalálható baktériumok a seb fertőződését, gyulladást okozhatnak. Jobb továbbá kerülni a kemény, apró darabos ételeket, kekszeket, magvakat is. Pépesíteni nem szükséges az ételeket, kellő odafigyeléssel semmilyen kellemetlenséget nem fog okozni az étkezés.
 • Kaphatok fogimplantátumot terhesség alatt?
  A válasz röviden: nem. A várandósság alatt jellemző a megemelkedett progeszteron és ösztrogén szint, mely hormonok változása a szájüregben is megmutatkozik. Ilyenkor az íny duzzadtabb, vérbő, gyulladásra rendkívül hajlamos, valamint a sebgyógyulás folyamatának sem kedveznek. Ezért nem javasoltak a komolyabb szájsebészeti beavatkozások, mint az implantáció időzítése a terhesség idejére.
 • Alkalmas a fogimplantátum cukorbetegeknek?
  A diabétesz, vagy cukorbetegség a fogimplantátum beültetés egyik ellenjavallata, azonban nem minden esetben jelent kizáró tényezőt. A cukorbetegség és az implantáció a regenerációs képességel kerül összefüggésbe. A cukorbetegséggel küzdő szervezet sokkal lassabban támogatja a sebgyógyulást, illetve a fogimplantátum komplikációmentes beépülése sem lehet garantált. Stabil, jól kezelt diabétesz betegséggel azonban van esély fogimplantátum beültetésre, viszont a beavatkozás mindenképpen orvosi beleegyezéssel javasolt.
 • Normális a fogimplantátum utáni duzzanat?
  Igen, a fogimplantátum beültetését követően teljesen normális az arc és az íny duzzadása. Legjobb, ha jegeljük, akár jégzacskóval, akár a jól bevált fagyasztott zöldségkeverékkel. 🙂
 • Szükséges fogimplantátum után antibiotikum?
  A sebészeti beavatkozást követő gyógyszerszedés mindenképpen a szakorvossal megbeszéltek szerint történjen. Legtöbb esetben ajánlott az antibiotikum szedése a műtét után napokban, ezt minden esetben a szájsebész írja fel receptre. Fájdalom esetén nyugodtan lehet fájdalomcsillapítót (pl Cataflam) szedni.
 • Mennyibe kerül egy fogimplantátum?
  Egy darab fog implantátummal történő pótlása általában három fázisból áll, így nem elegendő csak a fogimplantátum beültetésével kalkulálni. Klinikánkon a fogászati implantátum beültetése 149.000 Ft, az implantátum felszavadítása 30.000 Ft, az implant fej behelyezése 54.000 Ft, majd a végleges fogkorona anyagától függően 79.900-110.000 Ft. Eszerint 1 fogimplantátum ára körülbelül 312.000-343.000 Ft. Jelentkezz be most hozzánk egy akciós konzultációra és spórolj akár 20%-ot a fogimplantátum kezeléseden más budapesti fogászatokhoz képest. A konzultáció ára 5.000 Ft, de kezelés esetén ingyenes.
 • Miért fáj az implantátum?
  Az implantációt követően szervezetünk teljesen normális reakciója a fájdalomérzet a beavatkozást követő pár napban. Fájdalomcsillapító használata abszolút megengedett, illetve duzzadás esetén jegelés javasolt.
bottom of page