top of page

Olcsó fogimplantátum Budapest szívében

Jelentkezz be most nálunk egy akciós konzultációra és spórolj akár 20%-ot a fogimplantátum kezeléseden más budapesti fogászatokhoz képest. A konzultáció ára 5.000 Ft, de kezelés esetén ingyenes.

Több ezer elégedett páciens. 30+ év tapasztalat

Artboard.png

Több ezer elégedett páciens

Tekintsd meg az előtte-utána képeket és győzödj meg csapatunk szakmai színvonaláról és az implantátum nyújtotta lehetőségekről.

Foer-Efter.png
Dávid fogászati implantátum kezelése

Amikor Dávid a rendelőnkbe érkezett, több foga hiányzott, vagy törött volt és rágóképessége is romlott volt. Kezelési terve összesen 6 implantátumot tartalmazott, 4-et a felső és 2-t az alsó állkapcson.

Foer-Efter.png
Bálint implantátum és korona kezelése

Amikor Bálintot rendelőnkben fogadtuk, fogászati ​​státusza kritikus volt, hiányzó fogakkal, és jelentősen csökkent rágóképességgel. Kezelési terve 6 fogbeültetés tartalmazott a felső állkapcsán.

Facebook és Foglaljorvost.hu értékeléseink

Évek óta járok Rosta doktornőhöz, aki kiváló szaktudással rendelkezik, professzionális ellátás mellett személyisége, kedvessége, rám mint betegre irányuló személyes figyelme kiemelkedővé teszi. Kedves, türelmes, és igyekszik a lehető legjobban tájékoztatni is a kezelés során! Csak ajánlani tudom!

István

2021. február

Rosta doktornő empatikus, ugyanakkor lényegre -a gyógyításra - törő kezelési módszere. Külön kiemelném nemzetközi tapasztalatát és a páciens utógondozását, gyógyulásának szakszerű utánkövetését valamint a kezelések, betegnyilvántartások egyedi világszínvonalú saját szoftverrel történő megvalósítását. Jó szívvel ajánlom mindenkinek.

Balázs

2021. január

Mi az a fogimplantátum?

A fogászati ​​implantátum egy mesterséges foggyökér, mely tökéletes megoldást nyújt egy normál fog helyettesítésére, egy vagy több hiányzó fog esetén.

Így néz ki egy fogimplantátum:
Egy fogimplantátum 3 részből áll
Máshol implantátum árak
A mi áraink
Spórolj
billige-tandimplantater.png

Fogkorona implantátumra

95 000 Ft

79 900 Ft

16%

Implantátum fej

70 000 Ft

54 000 Ft

23%

Fogimplantátum

190 000 Ft

149 000 Ft

22%

Amint az alábbi képen is látható, nem látható különbség a beteg saját fogai és a beültetett fogimplantátum között.

Group 3.png

Olcsó fogimplantátum kezelés Budapesten - 3 egyszerű lépésben

Spórolj akár több száz ezer forintot az implantátum kezeléseden más Budapesti rendelőkhöz képest!

_DSC9979.jpg
1
Akciós konzultáció & árajánlat

Első lépésként keresünk egy számodra megfelelő időpontot egy akciós konzultációra. Itt megvizsgáljuk a fogaid állapotát, és készítünk egy kezelési tervet, amely megfelel a te kívánságaidnak és igényeidnek. A kezelési tervben pontosan látszanak majd az implantátum és egyéb fogászati kezelések árai.

IMG_1713.JPG
2
Fogbeültetés

Ezt követően keresünk egy számodra megfelelő időpontot a fogbeültetésre, ahol a tervben meghatározott implantátumok behelyezésre kerülnek. Rendelőnkben csakis minőségi implantátumokkal dolgozunk, melyekre Örök garanciát vállalunk!

Andersen Tandklinik tandlæge Bernadette Rosta
3
Fogpótlás felépítése

Amint a gyógyulási időszak letelt - ez általában 3 hónap - visszatérhetsz, és felépítjük a fogkoronát az implantátumra. Fontos számunkra, hogy teljesen természetes és szép fogakat építsünk fel, így szinte láthatatlan lesz a különbség a saját fogaid és a behelyezett implantátum között.

Modern fogászati rendelő & Professzionális csapat

Várunk szeretettel az Andersen Fogászati Rendelőnkben, Budapest szívében. Nálunk mindig pácienseink kényelme és elégedettségük van a középpontban :)

Andersen Tandklinik Budapest
30+ év fogászati tapasztalat

Rendelőnket Dr. Rosta Bernadette és csapata vezeti, akik több mint 30 éves tapasztalattal rendelkeznek a fogászat minden területén, legyen az egyszerűbb kezelés, mint fogkő eltávolítás, vagy akár komplex teljes száj rehabilitáció implantátumokkal.

Andersen Tandklinik Budapest
100% elégedettség vagy pénzvisszafizetés garancia

A fájdalommentes kezelés nálunk csak a kezdet. Mivel biztosak vagyunk szakmai tudásunkban és munkánk minőségében, így bátran merjük vállalni, hogy csakis 100%-os elégedettség vagy pénzvisszafizetési garanciával várunk rendelőnkben.

Fogimpantátum-időpont-foglalás

1

Akciós konzultáció & árajánlat készítés

Tartalmazza: állapotfelmérés, konzultáció a fogorvossal és egy kezelési terv elkészítését pontos árajánlattal az implantátum kezelésedre. A konzultáció ára csak 5.000 Ft, de megkezdett kezelés esetén jóváírásra kerül a számládból, így ingyenes!

2

30+ év tapasztalat

Fogorvosaink több mint 30 év tapasztalattal rendelkeznek a fogászat minden területéről.

3

Legmodernebb eszközök és minőségi anyagok

Rendelőnkben kizárólag minőségi eszközökkel és anyagokkal dolgozunk.

4

100%-os elégedettség garancia

Rengeteg pozitív értékelést kaptunk a Google, Facebook, és Trustpilot rendszerében, melyeknek 97%-a 5 csillagos

5

Spórolj akár 40%-ot a fogászati kezeléseden

Nálunk akár 40%-al olcsóbban juthatsz bizonyos fogászati kezelésekhez más Budapesti fogászati rendelőhöz képest.

5 ok arra, hogy miért jelentkezz be most ingyenes konzultációra nálunk

bottom of page